Not good enough…

Jag har länge känt att något varit fel. Alltid haft en känsla av att inte vara bra nog. Att det varit något fel på mig. Aldrig kunde jag göra min mamma glad. Allt jag gjorde var fel. All denna skuld och skam jag har burit på. Utan att egentligen veta varför. Det är först nu flera år senare, som som jag insett en stor anledning till varför. Varför jag känner som jag gör. Det är på grund av min mamma!

Jag har tidigare tänkt att jag har haft en ganska bra uppväxt. Ingen fysisk misshandel, inget alkoholmissbruk eller droger. Alltid kunnat äta mig mätt och haft rena, hela kläder. Min mamma har också ofta påpekat att vi barn har haft en så bra uppväxt. Ingen svält eller psykisk ohälsa i denna familjen inte. Hon däremot hade haft det hemskt. Tidigt tagit mycket ansvar och fått göra stora uppoffringar p.g.a. sin psykiskt sjuka mor och frånvarande far. Tänk på allt hon har gjort och offrat för VÅR skull! Lite tacksamhet, tack!!

”Du är inte knäpp… det är din mamma” av Danu Morrigan

Denna boken var en riktig ögonöppnare! Vilken förlösande insikt!

Denna blogg har kommit till bara för min egen skull. Kanske den hjälper någon annan på vägen, kanske inte. En självhjälpsblogg för läkning och för att finna mig själv…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång